01. juni, kl. 19:00

Orangeriet

Blue Foundation

Sværmende electro

Blue Foundation

Sværmende electro

Med drømmende, elektronisk pop-musik har Blue Foundation sikret sig en world wide fanskare og arbejdet sammen med et væld af interessante kunstnere. De har leveret soundtracks til amerikanske blockbusters som Twilight og Miami Vice og samtidig formået at forblive et elsket undergrundsband. Det er en svær balancegang. Blue Foundation er den perfekte koncert til at tage hul på denne årets – ifølge kalenderen – første sommeraften. Værsgo’ at nyd!

08. juni, kl. 19:00

Orangeriet

The White Album

Moderne folk

The White Album

Moderne folk

The White Album består af de tre skæggede og skovmandsskjorte klædte musikanter Claus Arvad, Frederik Vedersø og Jakob Eilsø. Med deres hjertevarme og fynske rødder formår trioen altid at opbygge en sjælfuld stemning til deres koncerter. Ud over de dugfriske sange fra den nye plade Songs From The Sun, spiller bandet selvfølgelig også et udvalg af sange fra deres tidligere udgivelser, som emmer af den nordiske melankolske klang og lyrik.

15. juni, kl. 19:00

Orangeriet

Blondage

Elektronisk pop-duo

Blondage

Elektronisk pop-duo

Blondage hed tidligere Rangleklods og har allerede tusindvis af fans over hele verden. Med det nye navn markerer bandet en overgang. Tavlen er visket ren, og det har frigjort en kreativ energi som bandet lige nu omsætter til elektroniske pop-sange. De to bandmedlemmer Esben Andersen og Pernille Smith-Sivertsen mødte hinanden da de studerede Æstetik & Kultur på Aarhus Universitet og fandt hurtigt ud af, at de delte samme syn på musik og æstetik. Esben havde lavet musik i 10 år, og med Pernilles vokal tilførtes en interessant kontrast til musikken. De er fælles om at producere, Esben mixer og Pernille er drivkraften bag den visuelle identitet. Således er Blondage-transformationen fuldført, og vi glæder os meget til at præsentere det genfødte band på Tivolis nyeste scene.

22. juni, kl. 19:00

Orangeriet

Noréll

Energisk skandi-pop

Noréll

Energisk skandi-pop

Koncerten starter først kl. 19.00 

Med Marie Louise Persson Bjarnasons stærke og karakteristiske vokal i front skaber Noréll alternativ pop med kant, der trækker på både R’n’B, electro, dance og house. Trioen består desuden af de to producere Victor Hagner og Nichlas Malling, og bandet har med foreløbig bare tre singler allerede sikret sig plads på adskillige af sommerens store festivaler. Noréll er et navn, det er værd at holde øje med, og vi spår en fest i Tivoli inden sommerferien for alvor er i gang.

29. juni, kl. 19:00

Orangeriet

Xander

Urban pop

Xander

Urban pop

Med EP’en Indre By er Xander tilbage med sin første samlede udgivelse siden 2012. Som altid er udgangspunktet for tekstuniverset Xanders egne og ærligt leverede beretning om tilværelsen på godt og ondt. Der er sange om kærligheden og ikke at kunne tage den for givet, sange om at optræde som rollemodel og historier fra nattelivet med blandt andre S!vas som featuring. Om Xander har gæster med i Tivoli, kan vi ikke love endnu, men vi tør godt at love, at det er den perfekte koncert at tyvstarte sommerferien med.

20. april, kl. 18:30

Orangeriet

The Rumour Said Fire

Drømmepop med kant

The Rumour Said Fire

Drømmepop med kant

Tivolis sprit nye scene – Orangeriet – skal indvies med et brag! Det samme gælder vores nye torsdags-program, Lillefredag! Og vi har været heldige at få The Rumour Said Fire til at kickstarte årets første Lillefredag. Det populære band har et spændende år foran sig. Deres næste album Crush kommer den 28. april, og singlen Television Personalities er allerede ude. I forbindelse med album-release tager de på turné og er netop offentliggjort på Roskilde Festival. Sidst men ikke mindst har de altså æren af at indvie den nye scene i Tivoli, og det glæder vi os helt vildt til.

27. april, kl. 19:00

Orangeriet

Ericka Jane

Ungt pop-talent

Ericka Jane

Ungt pop-talent

Ericka Jane er en ung sangerinde med en mission om at få gang i dansegulvet! På kort tid har hun, med sine up-tempo popsange og både frække og følelsesladede vokal, opnået stor opmærksomhed på sociale medier. Hun har mere end fem millioner streams, har været på turné med Christopher og er nu fast besluttet på at indtage 2017 – der er masser af musik på vej. Det kan du få en smagsprøve på, når hun optræder i Orangeriet og fyrer op for publikum med sin dansegulvsmission.

04. maj, kl. 19:00

Orangeriet

IAMJJ

Storladent og melankolsk

IAMJJ

Storladent og melankolsk

Med klar hang til melankoli er musikeren IAMJJ ikke bange for åbent at bekende sig til sine store helte inden for henholdsvis musik og kunstverdenen: Nick Cave & Leonard Cohen samt Damien Hirst & Tal R så der er sandelig noget at leve op til! Før han kastede sig over musikken, tegnede og malede han, og derfor er kunsten en vigtig del af hans musik. Han skriver og komponerer på fejltagelser og trods, på kombinationen af grimhed og skønhed – der skal være noget på spil. Du kan få en smag på de store følelser i Orangeriet, mens vi venter på hans første udgivelse.

11. maj, kl. 19:00

Orangeriet

Emil Kruse

Ny hip hop stjerne

Emil Kruse

Ny hip hop stjerne

Under forskellige aliasser har Emil Kruse lavet musik i mange år, men i eget navn har han fundet den rette vej med en blanding af hip hop og urban som akkompagnement til det poetiske tekstunivers. I hvertfald har han modtaget meget flotte anmeldelser – eksempelvis 6 hjerter i Politiken – for sit første EP-udspil Slumromantiker, og singlen Hvorhen er flittigt streamet. Emil Kruse er 23 år og opvokset i Vangede, ganske som et af de idoler han tekstligt og rytmisk er inspireret af, nemlig Dan Turréll.

18. maj, kl. 19:00

Orangeriet

Benal

Fræk hip hop

Benal

Fræk hip hop

Tre år har det været undervejs. Debutalbummet Nu. Gennem tre EP’er har duoen Benal arbejdet sig frem til en klar signatur af benhårde beats og sikkert leveret rap. Bandnavnet er en sammensætning af Benjamin og Albert, de to hovedpersoner i bandet. På albummet Nu har de en række gæster med, eksempelvis Suspekt og Katinka. Det er første gang de giver koncert i Tivoli, og om de har gæster med, ved vi endnu ikke noget om. Men vi er ret sikre på, at det nok skal blive en forrygende fest.

25. maj, kl. 19:00

Orangeriet

Kentaur

Stram neo-soul

Kentaur

Stram neo-soul

Kentaur består af producer Mikkel Juul Jensen og forsanger Marc Bjørn Roland, der med en forkærlighed til 70’ernes og 80’ernes R’n’B dyrker deres egen neo-soul med Marcs rolige vokal som suverænt omdrejningspunkt. De to mødte hinanden på Rytmisk Musikkonservatorium og har arbejdet sammen siden 2014 – et samarbejde, der hurtigt førte til en pladekontrakt. Med udfordringen om at overgive dig til musikken inviterer Kentaur dig til koncert – du kommer ikke til at fortryde det.

06. juli, kl. 19:00

Orangeriet

Sekuoia

Lydtroldmand

Sekuoia

Lydtroldmand

Den 23-årige producer Sekuoia er kendt for sit hypnotiske og organiske take på electronica og bevæger sig i grænselandet mellem drømmende soundscapes, atmosfæriske rytmer og beatdreven klubmusik. Med koncerterfaring fra over 20 lande, support-koncerter for MØ og WhoMadeWho, samt egne koncerter på blandt andet Roskilde Festival, Eurosonic og Iceland Airwaves har han allerede markeret sig som et stærkt livenavn. Der bliver god mulighed for både at danse eller chille i græsset.

13. juli, kl. 19:00

Orangeriet

Wangel

Melankolsk pop

Wangel

Melankolsk pop

Wangel udkom sidste år med debut-albummet Freedom, der med udgangspunkt i sangerens egne erfaringer ærligt skildrer et liv med op- og nedture. Ærligheden og intimiteten i både tekster og musik inviterer lytteren med helt ind i det elektroniske univers, Wangel skaber med sine sange. Wangel består af sanger Peter Wangel i tæt samarbejde med producer Kasper Ejlerskov Leonhardt og de arbejder i øjeblikket på en forårsudgivelse, som de helt sikkert giver smagsprøver på i Tivoli.

20. juli, kl. 19:00

Orangeriet

School of X

Skramlet og svævende synth

School of X

Skramlet og svævende synth

School of X er et spritnyt soloprojekt fra musikeren Rasmus Littauer, der til daglig spiller trommer for blandt andre MØ og The Asteroid Galaxy Tour. Han har altid komponeret, skrevet og produceret, både alene og med andre, men har nu gjort alvor af solo-projektet School of X, og det har vist sig at være en god idé. Der er foreløbig kommet en række singler, der har fået flotte ord med på vejen af pressen og banet vejen for kommende koncerter på blandt andet SPOT. Vi glæder os til at få besøg af den erfarne musiker med helt nye sange i kufferten.

27. juli, kl. 19:00

Orangeriet

Cancer

Melankoli med power

Cancer

Melankoli med power

Tre år efter succesen med deres første udspil, EP’en Ragazzi, har Cancer udgivet debut-albummet Totem, som har været ventet længe. Cancer består af Nikolaj Manuel Vonsild, som også er forsanger i bandet When Saints Go Machine, og Kristian Finne Kristensen, der har soloprojektet Chorus Grant. De to fandt sammen kort tid efter Nikolajs far døde af kræft, og i det savn og tomrum opstod et stærkt udtryk, der udmundede sig i Cancers stærke kompositioner drevet frem af Vonsilds intense vokal. Det er hård kost, men også smukt som bare fanden.

03. august, kl. 19:00

Orangeriet

Ultramarin

Original pop

Ultramarin

Original pop

Halvbrødrene Karl-Frederik Reichardt og Ludvig Brygman har lavet musik sammen siden de var børn og professionelt startede samarbejdet for fire år siden, da de etablerede sig som producerteam. Men med tiden har de fået lyst til selv at træde frem og samtidig tage den musikalske identitet på sig. Resultatet er Ultramarin. En popduo, der på original vis blander storladen, international poplyd med dybsindige, dansksprogede tekster, som både peger mod de moderne tendenser og den klassiske, danske sangskriver-tradition.

10. august, kl. 19:00

Orangeriet

ANYA

Indtagende og nærværende soul

ANYA

Indtagende og nærværende soul

Den smukke sangerinde ANYA er et forførende bekendtskab både at lytte til og se på. Hun byder dig indenfor i et elektronisk R&B-univers fyldt med masser af velkomponeret musik i en blanding af hip hop-, jazz- og soul-elementer. Siden sin debut har ANYA markeret sig med gode anmeldelser for både koncerter og udgivelser, og senest er hun nomineret til en Zulu Award som Årets Kvindelige Kunstner, samtidig med at singlen Wasted Love arbejder sig frem i verden. Det ser ud til at blive endnu et spændende år for ANYA, og vi glæder os til et genhør med hendes fjerlette og honningsøde vokal.

17. august, kl. 19:00

Orangeriet

David44

Melankolsk electro-pop

David44

Melankolsk electro-pop

Super-lækker pop med en tyk og fed lyd! Lytter du til nummeret Run, bliver du øjeblikkeligt ramt af lysten til at danse, samtidig med at du mærker at der også er noget andet på færde. Hjertet er fyldt af både glæde og længsel og de splittede følelser, er hvad den islandske frontperson David lykkes med at udtrykke på fornem vis. Med tunge beats og mol-melodier skaber han et dunkelt univers, men samtidig er rytmen upbeat og perfekt til dansegulvet. Der er helt sikkert noget at glæde sig til, når han indtager Orangeriet.

24. august, kl. 19:00

Orangeriet

Jonah Blacksmith

Udkantshymner når de er bedst

Jonah Blacksmith

Udkantshymner når de er bedst

I konstellationen Jonah Blacksmith har brødrene Simon og Thomas Alstrup forenet deres fædrene og musikalske ophav med sange, der i udtryk vokser ud af barndommens landsbysmedie. Her gav bedstefar den musikalske arv videre til de to drenge, og Jonah Blacksmith hylder arven med en rå og inderlig alternativ folk-rock. Det syv mand store orkester trækker med deres både drømmende og energiske rundkreds-musik længselsfulde spor tilbage til barndommen og ungdommen, ligesom de trækker på vidderne, kystlinien og den forblæste natur i deres Thy’ske ophav.

31. august, kl. 19:00

Orangeriet

MATTIS

Alternativ pop

MATTIS

Alternativ pop

Et år efter MATTIS teamede op med producer Ole Brodersen, er den 2.10 m høje sanger klar med et solo-udspil. Med afsæt i en fælles passion for motown og soul mikset, med mere rockede elementer fra MATTIS’ mere rockede fortid og yderligere blandet med det bedste fra pop og elektronisk, har de to skabt en ny lyd, bedst beskrevet som alternativ pop. De har forløbig sluppet én single, Loverboy, som på én gang er både dyster og poppet. Ifølge kalenderen er det sommerens sidste aften, men du kan trygt gå mørkere tider i møde, for med MATTIS er du i det bedste selskab.

07. september, kl. 19:00

Orangeriet

Lord Siva

Urban rap og støvet r’n’b

Lord Siva

Urban rap og støvet r’n’b

De støvede produktioner er et af kendemærkerne for den unge Lord Siva med masser af energisk gåpåmod. Med hjælp fra produceren Carl Barsk har han markeret sig stærkt med sine to EP’er 100 og 180 og været med til at redefinere lyden af dansk R’n’B. Netop nu er han aktuel med singlen Blind fra den kommende EP – den tredje og sidste i trilogien – som forventes at være klar i foråret 2017, så der er masser af ny musik på setlisten, når Lord Siva rammer Tivoli.

14. september, kl. 19:00

Orangeriet

Soleima

Smooth soul med kant

Soleima

Smooth soul med kant

Soleimas første single My Boy fik hurtigt presse-opmærksomhed både her og i udlandet. Blandt andet er hun blevet kaldt den perfekte blanding af MØ og FKA Twigs, og det må siges at være fint selskab at havne i. Den lækkert udførte blanding af smooth soul, iørefaldende refræner og masser af attitude er Soleimas signatur, og den skal nok få hende frem i verden! Hendes seneste singler Cracks og Breathe er blevet taget godt imod både på radio og streaming, hun har et minialbum på vej, som ventes at være ude til april og så er hun netop offentliggjort til både SPOT og Distortion. Soleima er med andre ord i fuld fart på vej fremad, og det bliver spændende at følge, hvor det fører hen.

21. september, kl. 19:00

Orangeriet

KOPS

Synth-baseret pop

KOPS

Synth-baseret pop

KOPS er helt nyt navn på den danske pop-stjernehimmel! Den kun 19-årige Oskar Kops Kronbach er et musikalsk multitalent, der både synger, komponerer og producerer sin egen musik. Med en forkærlighed for håndspillet trommemaskine og synthesizer har han skabt sin egen poppede stilart, hvor udgangspunktet er house og hip hop. Vi anbefaler stærkt årets Lillefredag-finale i selskab med KOPS, der helt sikkert får dine fødder til at flytte sig i takt.