Scenen

Covid 19-hensyn

Lillefredag spilles i år på Plænen, og på grund af Covid-19 restriktioner er Plænen opdelt i to sektioner.  

BEMÆRK! Hvis du vil sikre dig en plads på Plænen til koncerten kl. 19.00, kan du hente et armbånd i Haven. 
Armbåndet er gratis, og kan hentes ca. to timer før show ved indgangen til Sektion 1 og 2. Tidspunktet kan variere til koncert til koncert.
Armbånd uddeles efter først-til-mølle-princippet. 
Ved udlevering af armbånd skal du vise gyldigt coronaspas samt registreres til smitteopsporing ved evt. smitteudbrud. 

Tivoli følger udviklingen af COVID-19 tæt, og vores vigtigste prioritet er medarbejdernes og gæsternes sikkerhed. Derfor følger vi alle Sundhedsstyrelsens anbefalinger, og vi opfordrer alle til at være meget grundige med hygiejnen og bruge håndsprit.

Indgange

Indgange til Tivoli

Der er to indgange til Lillefredag i Tivoli:

  • Hovedindgangen på Vesterbrogade 3
  • Banegårdsindgangen på Bernstorffgade overfor Hovedbanegården

Sikkerhed

Din sikkerhed til Lillefredag

Din tryghed og sikkerhed til Lillefredag har en meget høj prioritet for os i Tivoli. Der arbejdes løbende på at videreudvikle vores crowd-safety koncept, da vi gerne vil vedblive at være blandt de bedste i Danmark på dette område.

Alle koncerterne bliver grundigt risikovurderet, og den sikkerhedsmæssige planlægning og afvikling foregår i tæt samarbejde med Københavns Brandvæsen og Københavns Politi.  Kontrollørerne er til stede for at hjælpe dig og for at sikre en tryg og sikker koncertoplevelse. 

Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte kontrollørerne i området.

Tivoli ønsker dig en rigtig god og sikker oplevelse.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Er der et bestemt antal billetter til salg?
Der er ikke et bestemt antal billetter til salg, da det blot kræver en almindelig indgangbillet for at komme ind til Lillefredag-koncerter. Entrébilletterne gælder til en valgfri dag – og Tivolikort gælder til alle dage i Tivolis fire sæsoner.

Skal jeg holde øje med ulovligt videresalg af billetter til Lillefredag i Tivoli?
Der findes hjemmesider og privatpersoner, der køber billetter i Tivolis Webshop og sælger dem videre til overpriser, hvilket ikke er tilladt ifølge dansk lov. Husk derfor, at den højest mulige pris for en print-selv-billet til en Lillefredag-koncert er 110 kr. når du køber billet.

Er der aldersbegrænsning til Lillefredag-koncerterne?
Alle er velkomne til Lillefredag. Vi håber, alle opfører sig ordentligt og passer på hinanden under koncerterne. Tivoli serverer dog ikke alkohol for personer under 18 år.

Jeg er kørestolsbruger - kan jeg komme til Lillefredag?
Alle Tivolis indgange kan benyttes af kørestolsbrugere og gangbesværede. Tivoli bestræber sig på at gøre plads til kørestolsbrugeren, så denne har udsyn til scenen.
Kørestolsbrugere, der kan fremvise ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice, kan gratis medbringe en ledsager.

Hvor finder jeg toiletter?
Der findes toiletter rundt i hele Haven. I øvrigt findes der handicaptoiletter i toiletgrupperne ved Pantomimeteatret, i Puslehuset og ved Glyptoteksudgangen. Herudover findes handicaptoiletter på en række af Havens restauranter samt i Glassalen og Koncertsalen.