Quiz

Deltag i Lillefredag Quizzen

Hver torsdag før koncerten på Orangeriet sætter vi gode præmier på højkant i Lillefredag Quizzen.

Alt, du skal gøre, er at møde op ved Orangeriet fra kl. 18.00, få din Kahoot-pinkode og quizze.

Du kan konkurrere mod dine venner og alle andre koncertgæster - samtidig med at du får testet din viden om musik. Måske er du musikeksperten, der løber af med sejren næste torsdag.

Scenen

Musik i eventyrlige rammer

Lillefredag spiller på Tivolis smukke og eksotiske scene, Orangeriet, hvor der er plads til 800 siddende og stående koncertgæster i det flotte, grønne haveanlæg omkring. 

Her har gæsterne mulighed for at komme helt tæt på den intime koncertoplevelse, og Orangeriet er således både et væksthus for musik og planter. 

 

Indgange

Indgange til Tivoli

Der er tre indgange til Lillefredag i Tivoli:

  • Hovedindgangen på Vesterbrogade 3
  • Banegårdsindgangen på Bernstorffgade overfor Hovedbanegården
  • Glyptoteksindgangen på hjørnet af Tietgensgade og H.C. Andersens Boulevard.

Sikkerhed

Din sikkerhed til Lillefredag

Din tryghed og sikkerhed til Lillefredag har en meget høj prioritet for os i Tivoli. Der arbejdes løbende på at videreudvikle vores crowd-safety koncept, da vi gerne vil vedblive at være blandt de bedste i Danmark på dette område.

Alle koncerterne bliver grundigt risikovurderet, og den sikkerhedsmæssige planlægning og afvikling foregår i tæt samarbejde med Københavns Brandvæsen og Københavns Politi.  Kontrollørerne er til stede for at hjælpe dig og for at sikre en tryg og sikker koncertoplevelse.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Er der et bestemt antal billetter til salg?
Der er ikke et bestemt antal billetter til salg, da det blot kræver en almindelig indgangbillet for at komme ind til Lillefredag-koncerter. Entrébilletterne gælder til en valgfri dag – og Tivolikort gælder til alle dage i Tivolis fire sæsoner.

Skal jeg holde øje med ulovligt videresalg af billetter til Lillefredag i Tivoli?
Der findes hjemmesider og privatpersoner, der køber billetter i Tivolis Webshop og sælger dem videre til overpriser, hvilket ikke er tilladt ifølge dansk lov. Husk derfor, at den højest mulige pris for en print-selv-billet til en Lillefredag-koncert er 110 kr. når du køber billet.

Er der aldersbegrænsning til Lillefredag-koncerterne?
Alle er velkomne til Lillefredag. Vi håber, alle opfører sig ordentligt og passer på hinanden under koncerterne. Tivoli serverer dog ikke alkohol for personer under 18 år.

Jeg er kørestolsbruger - kan jeg komme til Lillefredag?
Alle Tivolis indgange kan benyttes af kørestolsbrugere og gangbesværede. Tivoli bestræber sig på at gøre plads til kørestolsbrugeren, så denne har udsyn til scenen.
Kørestolsbrugere, der kan fremvise ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice, kan gratis medbringe en ledsager.

Hvor finder jeg toiletter?
Der findes toiletter rundt i hele Haven. I øvrigt findes der handicaptoiletter i toiletgrupperne ved Pantomimeteatret, i Puslehuset og ved Glyptoteksudgangen. Herudover findes handicaptoiletter på en række af Havens restauranter samt i Glassalen og Koncertsalen.