02. juli, kl. 19:00

Orangeriet

Jimilian

Hurtige hits

Jimilian

Hurtige hits

Når JIMILIAN i vanlig højenergisk stil indtager scenen, er der for alvor dømt fest, og den er kun lige begyndt for ham. Med et hav af hit-singler har han taget springet fra barnestjerne til teenageidol, og har for længst cementeret sin succes med millioner af streams på Youtube og Spotify, koncerter i hele landet og en lang række af guld- og platincertificerede hits, eksempelvis Slem Igen (feat. BLAK), Sommer Sindssyg, Efter Mig med Skinz, Monte Carlo med Fouli og senest Typisk Mig sammen med Artigeardit og Gio.

09. juli, kl. 19:00

Plænen

Andreas Odbjerg

Skarp popmager

Andreas Odbjerg

Skarp popmager

Andreas Odbjerg er et af Danmarks allerstørste sangskrivertalenter lige nu! Han er en mester udi poppens verden, og ord der kan noget udover det sædvanlige. Han er sanger i Moses Andreas og har desuden skrevet musik og tekst sammen med en lang række af danske navne, eksempelvis Lord Siva, Malte Ebert, Kongsted, Nonsens, Elias Boussnina, Patrick Dorgan og Ankerstjerne. Hans seneste single min sang er et funky bud på én af de sange, vi skal høre igen og igen denne sommer!

16. juli, kl. 19:00

Plænen

Calby

Dansk soul

Calby

Dansk soul

Manden bag og sangeren i front, Mik Thybo, har gennem de sidste 15 år produceret for andre og udgivet musik i eget navn. Det er dog først med Calby, at han føler, han har fundet sin egen plads og lyd med et forfriskende greb på 60’ernes soulmusik. Musikken producerer Mik Thybo sammen med Magnus Larsson fra bandet, Lukas Graham.

23. juli, kl. 19:00

Plænen

Joyce

Post-punk

Joyce

Post-punk

Trods deres korte levetid som band har Joyce allerede fået stærke anmeldelser for deres koncerter, og Roskilde har booket dem til sommer. De har netop udgivet deres 2. single Djævlen, og ordet har spredt sig i den københavnske undergrund om et band, der, fra første anslag, har en sindssyg energi og nerve live. Om rygtet taler sandt, finder du kun ud af ved at dukke op i Tivoli!

30. juli, kl. 19:00

Plænen

mags

Elektronisk pop

mags

Elektronisk pop

Bag mags gemmer sig den 23-årige Margrethe fra Ry, som har fundet sin vej ind i sangskrivning, da hun altid har følt sig fuld af ord. Det startede allerede i en alder af 12 år i form af digte, der senere hen føltes tomme uden en lydside, og det drejede sig naturligt over i sange, da hun som 14-årig begyndte at spille guitar. Hun debuterede i 2019 og har siden udsendt EP’en Conversations I’ve Had With Myself og senest singlen All I Hear (dada).

06. august, kl. 19:00

Plænen

Freja Kirk

Forførende vokal

Freja Kirk

Forførende vokal

Med albummet Pussyfied favner Freja Kirk usikkerheden og fejrer sejrene! Her skal alle kunne finde sig til rette i sin krop, til rette med sit køn, til rette med sine venner, til rette med sin sorg, til rette med sit begær. ”Det er et album om at turde være sig selv. Et opråb om, at vi er gode nok. Det er også et ret lummert album. Jeg håber, at folk får lyst til at kysse til koncerterne og dyrke sex til sangene derhjemme,” siger Freja Kirk. Det lover godt for koncerten i Tivoli. Så kan weekenden og resten af sommeren bare komme an!

13. august, kl. 19:00

Plænen

Dopha

Personlig og melankolsk pop

Dopha

Personlig og melankolsk pop

Dopha har fået mange rosende ord med på vejen, siden hun i efteråret 2019 debuterede med singlen September Till June. Toneangivende medier som Soundvenue, Politiken, GAFFA og Bands Of Tomorrow har spået hende en lys fremtid som en af Danmarks næste store popstjerner med et sangskrivertalent, der rækker langt ud over de danske grænser. Hvis du er nysgerrig efter, om profetierne holder stik, skal du i Tivoli denne dag!

20. august, kl. 19:00

Plænen

Patina

Nærværende indie-pop

Patina

Nærværende indie-pop

De vandt KarriereKanonen i 2019, og rygtet om Svendborg-bandets hæsblæsende koncerter er siden løbet stærkt. ”Når man er til koncert med os, så er man med til at skabe rummet. Vi tør være der, skrælle alle lag af og vi håber, at folk tør være der sammen med os,” siger Søren, der ud over Gregers og Mads udgør Patinas kerne. De er alle tre trommeslagere, der skiftevis giver den som frontmand og skaber et ekstatisk fællesrum, hvor man med åbent bryst kan stille sig sårbar. Musikken er på én gang medrivende funky som 1980’erne danske guldalderpop og råt, oprigtigt som postpunken.

27. august, kl. 19:00

Plænen

Malte Ebert

Pop på Plænen

Malte Ebert

Pop på Plænen

Det er to år siden Malte Ebert lagde Gulddreng i graven og fortsatte sin musikalske karriere i eget navn. Det var med spænding at han skulle genskabe sig selv, men millioner af streams har vist, at Malte Ebert kan selv. Hans fængende popmusik har ført til samarbejde med blandt andre Martin Jensen på I Could Get Used To This og på sin fødselsdag i juni udkom seneste single Gravity i samarbejde med William Asingh (VERA).

03. september, kl. 19:00

Plænen

Barselona

Ungdommelig synth-pop

Barselona

Ungdommelig synth-pop

Barselona har i løbet af de sidste to år taget Danmark med storm! Med udsolgte koncerter i hele landet, en P3 Guld nominering og optrædener på de største festivaler har de markeret sig som et af de stærkeste nye navne herhjemme. Sidste år udgav Barselona ikke blot ét men to hele album, Hjertebank og Legebørn. Lidt af en bedrift af de to drenge, som på daværende tidspunkt var 18 år! Barselona fortsætter med udgivelserne, en rejse, der – med bandets kompromisløshed om at gøre tingene på deres helt egen måde – kan være med til at bryde med de klassiske skabeloner, og skubbe til både grænser, genre og tendenser.

10. september, kl. 19:00

Plænen

Kaaliyah + Tobias Rahim

Dobbelt op på varm lyd

Kaaliyah + Tobias Rahim

Dobbelt op på varm lyd

Den dansk/nigerianske sangerinde Kaaliyah udgav sin første EP, Darkpop First Sequence, tilbage i 2015 som en forsmag på hendes mørke, forførende musik. I 2019 kom yderligere to singler, Fast og Wicked efterfulgt af 2020 single-udgivelsen Oh My. Her er en stemme, der er på vej mod noget stort! Et fuldt album er under udarbejdelse.
Tobias Rahim har været popstjerne i Ghana, og nu er han klar til at gøre hele Danmark hooked på hans nye forførende lyd. Med P3's Uundgåelige Costa Del Sol til København, #1 på P3 Listen med Op A Væggen og en udsolgt debutkoncert er Tobias Rahim godt i gang. Han føjer noget nyt til dansk musik: et varmt og visuelt spændende rum, hvor Tobias leger med alle følelserne – hvor der både er plads til at feste og være ked af det.

17. september, kl. 19:00

Plænen

Go Go Berlin

Rock’n’roll

Go Go Berlin

Rock’n’roll

Det alternative indie-rock-ensemble Go Go Berlin er efterhånden et kendt navn herhjemme med et velfortjent renommé som et af de mest hårdtarbejdende og intense live-bands på den danske scene. De udgav sidste år deres tredje album The O.C.E.A.N., hvor bandet har føjet en mere elektronisk lyd til deres old school rock. Men tag ikke fejl, Go Go Berlin er et rockband i både musik og attitude så forvent høj guitarføring!

24. september, kl. 19:00

Plænen

Drew Sycamore

Singer/song writer

Drew Sycamore

Singer/song writer

Sangerinden Drew Sycamores musik er kendetegnet ved hendes karismatiske vokal og et lyrisk univers. Hendes stemme rækker langt ind i hjertet på publikum og med sin guitar spiller hun følelserne frem med melodiske sange. Drew Sycamore udgav i 2019 sit anmelderroste debutalbum Brutal og fik bred succes med singlerne Perfect Disaster og All The Things. Singler, som langt ind i 2020 stadig hærger airplay charten og netop er blevet fulgt op med den mere upbeat og dansable single Take It Back.

01. oktober, kl. 19:00

Plænen

Mekdes

Soul sangerinde

Mekdes

Med sin opløftende neo-soul har Mekdes bragt ny energi til musiklandskabet, og den særlige Mekdes-vibe indtager verden fra basen i Kolding, hvor talentet selv både skriver og producerer sin musik. Mekdes har udgivet en stribe singler, senest In Favor Of You, hvor hun på smukkeste vis lukker melankolien ind i sit catchy r&b-univers i sit første samarbejde med produceren Vasco.